Erkeklerin çoğunlukla kadınları ilk görüşte üstlerindeki kıyafete göre değerlendirdikleri ve kıyafetin ilk izlenimleri üzerindeki etkisi bilinen bir gerçek. Bu durum kıyafetlerde olduğu kadar iç giyim ürünleri için de geçerlidir. Kadının kendine yakışan bir kıyafeti giymesi anında onda pozitif etkiler yapmaya başlar. Bu enerji hemen çevredeki kadın ve erkekler tarafından hissedilir. İster dış isterse de iç giyim kıyafeti ile olsun, kendini iyi hisseden kadının seksapalitesi de artacaktır.


     Çiftlerin tensel ve cinsel uyumu birlikteliklerde büyük önem arz etmektedir. Bu konu birçok insan tarafından bilinse de toplumumuzdaki baskı ve ön yargılardan dolayı hep görmezden gelinmiştir. Tek düze yaşanan cinsel hayat kişilere olduğu kadar topluma da zarar vermektedir. Boşanma ve aldatma sayısındaki artış, toplumun büyük çoğunluğunun mutsuz olması ve yeni yetişen neslin dünyadan bihaber oluşu bunun en büyük emarelerinden bazılarıdır. Mutsuz insan mutsuz toplum doğurur.


     Hayatımızda yapacağımız küçük değişikler büyük sorunların aşılmasında bize ön ayak olabilir. Bunun en eğlenceli ve hatta en etkili olanı yatak odanızdaki gardırobunuzda yapacağınız değişimle başlayacaktır. Sıradan gecelik ve pijamalarınızın yerini artık daha renkli ve sofistike kıyafetlere bırakmalısınız. Tül transparan bir babydoll, file çoraplı bir jartiyer, mini etekli ya da derin yırtmaçlı dekolte bir fantazi elbise, kırmızı bir tanga veya kışkırtıcı bir vücut çorabı başlangıç için size yol gösterici olabilir. Hizmetçi ya da hemşire kostümü ile partnerinizi şaşırtabilir, polis veya kedi kız kostümü ile ona tatmadığı heyecanları yaşatabilirsiniz. Bu tür ürünlere sahip olmak ne ayıp ne de günah. Siz de dişiliğinizi ortaya çıkarmak, eğlenceli ve değişik zamanlar geçirmek, mutluluk kat sayınızı artırmak ve birlikteliğinizi uzun yıllar sürdürmek isterseniz mutlaka fantazi iç giyim ürünlerden birine sahip olmalısınız.